BETA

НОВИНИ И МНЕНИЯ Изпрати статия, блог пост или прес съобщение на info@iteventz.bg




FreeTee 4 IT - дизайнерски дрехи за ИТ таланти

10.12.2015

Luxoft Holding, водещ разработчик на софтуерни услуги и доставчик на иновативни IT решения за клиенти в цял свят, започна оригинална кампания, насочена към  ИТ специалисти. През сайта "FreeTee4IT"  разработчиците могат да поръчат безплатно уникална дизайнерска тениска от лимитирана серия, създадена специално за кампанията.

За тениските са разработени уникални щампи в сътрудничество с дизайнери от цял свят. Сред тях са Марсо Трюфо - френски илюстратор и графичен дизайнер, Денис Шустер (DXTR)  от Германия, известен с множеството си изложби, създател на графити и илюстратор, Кристиян Ерес - графичен дизайнер от Испания, специализирал в дигиталните форми, Томаш Гуз - самоук дизайнер от Полша, изявяващ се чрез формите на стрийт арт-а, и други.

"FreeTee4IT" се достъпва през специално създаден за целта уебсайт http://freeteefor.it.  Желаещите да участват имат възможността да отговорят онлайн на 4 въпроса, свързани с познанията им за един от четирите програмни езици: Java, Oracle, .NET, QA.

Всеки, който отговори успешно и изпрати автобиографията си, може да избира между десетте уникални щампи за тениски, които са специално разработени за проекта. Дизайнерските проекти пресъздават идеята за “open-minded engineering”, която е залегнала дълбоко във фирмената философия на Луксофт.

„Искаме да привлечем в  Луксофт  хора, които мислят като нас, защото това, което правим, не е просто работа, но и забавление" – коментира проекта Прземек Берендт, Вицепрезидент Маркетинг в Луксофт.

Участниците, които преминат успешно през теста и направят избор на щампа и размер за своята тениска, получават потвърждение за това на електронната си поща. Самата тениска ще им бъде изпращана до 28 дни след това на посоченият от тях пощенски адрес.