BETA

НОВИНИ И МНЕНИЯ Изпрати статия, блог пост или прес съобщение на info@iteventz.bg




Luxoft България организира Ден на отворените врати за Java виртуози

21.04.2016

Luxoft България, водещ доставчик на услуги в разработката на софтуер и иновативни IT решения за клиенти по цял свят, отваря врати на 26 април 2016 г., за да демонстрира най-доброто от своето ноу-хау в сферата на Big Data проектите.

На събитието с начало от 14 часа домакините ще представят актуалните технологии и подходи в областта на Big Data - MarkLogic Enterprise NoSQL database , Apache STORM, Java 8 и Lambda architecture. В следобедните часове реномирани експерти от международната верига развойни центрове на компанията ще направят представяния по основните теми. Експертите ще бъдат на разположение и по време на почивките за допълнителни въпроси и разговори. Участниците ще имат възможността да се срещнат с колегите си от Java общността в уютния офис на Luxoft в България. Домакините са подготвили технологични предизвикателства, кафе-паузи,  както и други изненади за всички гости, участвали в Деня на отворените врати.

Събитието е насочено към Java специалисти, QA експерти, функционални и бизнес анализатори. На развойния център в София е поверен проект за изграждане на стратегическа платформа за обслужване на множество потоци и големи обеми от данни за световен клиент от финансовия сектор. Това е и поводът тази година българският офис на Luxoft да организира отново форум Ден на отворените врати.

Всички заинтересовани от Деня на отворените врати, 26 април 2016 г., са поканени да се регистрират предварително на http://www.luxoft.com/lp/open-day-sofia/ .