BETA

НОВИНИ И МНЕНИЯ Изпрати статия, блог пост или прес съобщение на info@iteventz.bg




Лектори на MobCon Europe

16.02.2016

Конференцията за мобилни технологии и разработване на мобилни приложения MobCon Europe, ще се проведе за трети пореден път в София, в “Интер Експо Център” на 10 април 2016. Все по-атрактивни и световно известни лектори заявяват своето участие.

Natasha Murashev ще сподели богатия си опит в iOS програмирането и ще покаже как да реализираме  впечатляващи потребителите приложения за  “Apple Watch”.

Техническият продуктов мениджър на Oracle ще насочи вниманието към това как компанията се справя с JavaScript, добри практики и съвети.

Anton McConville, представител на IBM и лектор на много международни конференции ще разгледа темата за “Дигиталните отпечатъци, които водят до хипер-персонализация”

Danny Preussler от Groupon ще говори за добрата архитектура на кода при различните екрани на андроид приложенията, кои са новостите и кои от техниките вече са неприложими.

За маркетирането на мобилните приложения ще говори съоснователят на Branch Metrics - Mada Seghete.

Лектори от Skyscanner, VISA, Atlassian, Booking.com, Spotify и други големи имена в сферата на мобилните технологии също ще споделят своя опит.

Купете своя билет от Тук и се докоснете до света на мобилните технологии!