BETA

НОВИНИ И МНЕНИЯ Изпрати статия, блог пост или прес съобщение на info@iteventz.bg
ПРЕДСТОЯЩИ Събития

ПРЕДСТОЯЩИ Обучения

Java програмиране
ДАТА: 01.10.2018

Очаква се над 700 души да посетят третото издание на MobCon

11.02.2016

MobCon EU”, конференция за мобилни технологии и разработване на мобилни приложения, ще се проведе за трети пореден път в София, в “Интер Експо Център” на 10 април 2016. 

Конференцията ще включва 20 лекции в сферата на мобилните технологии, тяхното използване в големи корпорации, както и разработването и маркетирането на приложения. MobCon EU ще продължи с миналогодишната традиция за организиране на уоркшопи един ден преди конференцията (9 април), на които специалилисти ще приложат опита си при разработването на приложения. 

След две успешни издания на MobDemo, MobCon EU отново ще бъде домакин и на състезанието за най - добра и иновативна идея за мобилно приложение. Победителите ще бъдат избрани след гласуване по време на събитието и ще получат награди на стойност 10 000 EUR. Конференцията дава възможност и на млади компании да споделят своята бизнес идея в обособен “Startup Corner” пред “бизнес ангели” и инвеститори. 

Основните теми, които ще бъдат разгледани на конференцията са иновации в разработването на приложения за iOS, Android, Hybrid, Mobile Web и Windows Phone; ангажираност и потребителско изживяване на потребителите - UI/UX; последни тенденции при Wearables, Drones, IoT; цялостно интегриране на мобилни апликации - Mobile Data Security, Architecture, Infrastructure и маркетинг - App Monetization, App Discovery.

Тази година очакванията са над 700 души да вземат участие в конференцията. Лектори от Вooking.com, Atlassian, IBM, Groupon, Twilio, VISA и много други ще споделят своя опит, наблюдения, добри практики и тенденции в сферата на мобилните технологии. 

Участниците могат да заявят своето участие тук (http://mobcon.com/mobcon-europe/mobdemo-application/). -

See more at: http://prinbulgaria.com/news.php?nid=9451#sthash.kZtCh2Ta.dpuf