BETA

НОВИНИ И МНЕНИЯ Изпрати статия, блог пост или прес съобщение на info@iteventz.bg




Сезон 6 на ИТ Таланти Тренировъчен лагер

10.03.2016

Започна подборът за Сезон 6 на ИТ Таланти Тренировъчен лагер.

Обучението както винаги е напълно безплатно. Курсовете започват на 9 май  и ще продължат 5 месеца. Технологиите са: Java EE, Java/Android, PHP Web Development и JavaScript Web Development. Отново няма изисквания за предишен опит в програмирането или сходно образование.

Кандидатстването става по познатия начин чрез попълване на кратка форма за регистрация. Няма изискване за предишен опит, но кандидатите трябва да притежават висока мотивация за работа в областта на програмирането и информационните технологии.

Подборният процес включва два кръга на логически тестове (онлайн и присъствен), а показалите най-добри резултати от тестовете ще бъдат допуснати до събеседване с HR специалисти, което е последният и най-важен етап от подбора.

По време на обучението кадетите от Тренировъчния лагер ще срещнат много изпитания, като няколко сериозни теста, множество домашни задания, технически интервюта, лекции, упражнения, ще разработват групови проекти. ИТ Таланти организира за своите кадети и менторска програма, която включва поредица от семинари и други събития, които срещат курсистите ни с успешни хора от ИТ сферата и бизнеса в България.

Повече информация може да намерите и на сайта на компанията: http://ittalents.bg/home

Развитието на програмата за последните 2 години даде възможност на успешно завършилите кадети да започнат работа като програмисти в над 50 водещи ИТ компании в България непосредствено след края на обучението. С партньорите на инициативата може да се запознаете тук: http://ittalents.bg/partners

Тренировъчният лагер очаква бъдещите ИТ Таланти на България!