BETA

Събития
5 причини да стана програмист
ПРЕДСТОЯЩИ Събития

СофтУниада 2020
ДАТА: 22.02.2020

5 причини да стана програмист


В последните години програмистите са сред най-търсените специалисти както в България, така и по целия свят. Освен това средната заплата в сектора е изключително висока. Това е причина много хора да желаят да се реализират или преквалифицират в сферата.

И Вие сте един от тях и се чудите дали да направите крачката към кариера на програмист? Често си задавате въпросите: “Мога ли да се науча да програмирам”, “За мен ли е?” и “От къде да започна?”?

Каним Ви на безплатната презентация “5 причини да стана програмист”, която ще се проведе на 1-ви август (четвъртък) от 19:00 ч. в Международна компютърна академия IT STEP (ул. Алабин 58). На събитието ще научите повече за професията на програмистите и за кого е подходяща тя. Също така ще разберете повече за възможностите за развитие в сферата, както и за алтернативите да стартирате обучението си по разработване на софтуер.

Лектор на събитието ще бъде Иван Зерков, административен директор на Международна компютърна академия IT STEP в България. Събитието ще се проведе на английски език.

За записване: https://itstep.bg/events/5-reasons-to-become-a-programmer


КОГА: 01.08.2019

МЯСТО: ул. Алабин 58

ВХОД: СВОБОДЕН