BETA

Събития
Digital4Plovdiv 2017 - Конференция за oнлайн маркетинг и търговия
ПРЕДСТОЯЩИ Събития

Java2Days Conference
ДАТА: 27.11.2018

ПРЕДСТОЯЩИ Обучения

Digital4Plovdiv 2017 - Конференция за oнлайн маркетинг и търговия


На 30 ноември 2017 година ще се проведе мащабна конференцията на тема Онлайн маркетинг и търговия - Digital4Plovdiv.

На конференцията ще присъстват над 300 участници и ще се разискват 28 актуални теми от дигиталния свят. Почетни гости на конференцията ще бъдат кметът на Пловдив - Иван Тотев, както и председателят на Търговско-промишлената камара в Пловдив - д.и.н Добрина Проданова.

Част от темите ще бъдат:
• E-commerce – факти, цифри и тенденции; ERP Системи, SAAS платформи, Дропшипинг и всичко в полза на онлайн търговията;
• Онлайн търговията и Facebook – съвременният брак по сметка; Видеомаркетинг;
• Ретаргетинг срещу Ремаркетинг; AdWords стратегии за онлайн магазини;
• Ефективни Google AdWords Стратегии за онлайн магазините, SEO тенденции за 2018г.
• Счетоводни и правни аспекти в онлайн търговията; SEO одит на живо на онлайн магазин и много още практически теми като Best Practice и Workshop направления.

Част от лекторския състав е много сериозен и се очертава сериозна практически насочена конференция. Ето няколко имена от лекорския състав: Филип Мутафис (PaySera), Ивайло Тончев (Framar), Велизар Величков (Grabo), Огнян Младенов (Seom), Любомир Русанов (Superhosting), Любомир Атанасов (Дигитална агенция SEOMAX), Димитър Селенски (Selmatic), и още много лектори допълващи състава от 28 лектори в конференцията.

За повече информация, целия лекторски състав и регистрация, посетете официалния сайт на конференцията събитието: www.digital4plovdiv.com


КОГА: 30.11.2017

МЯСТО: хотел Санкт Петербург

ВХОД: 140 лв. без ддс

ПРОГРАМА

ЦЯЛАТА ПРОГРАМА ЩЕ НАМЕРИТЕ ТУК: https://digital4plovdiv.com/schedule/

 

Зала 1: Лекции и презентации

В основната зала ще стартираме с официално откриване на конференцията, с водещи експерти, засягащи глобални теми свързани с онлайн търговията.

Очаквайте теми и примери касаещи сигурността в интернет, правната защита, връзката с ERP-системи, seo тенденции, dropshiping, платежни системи и други.

В тази зала ще се провеждат лекции и презентации по теми свързани с изграждането и развитието на перспективни онлайн магазини. Тематичния план включва 8 лекции с продължителност 40 мин. всяка.

Зала 2: Best Practice

В тази зала ще обърнем сериозно внимание на най-добри практики, приложени от специалисти и собственици на онлайн магазини.
Ще ни разкажат какви методи и канали са използвали, за да увеличат продажбите си и постигнатите резултати.

Очаквайте теми и примери от онлайн магазини, продаващи техника, мода, козметични продукти, фармацевтика, бързо оборотни стоки, здравословни храни, групово пазаруване и други актуални казуси.

В тази зала основно ще се провеждат практически занимания, споделят и анализират интересни казуси. Тематичния план включва 10 лекции с продължителност 30 мин. всяко.

Зала 3: Workshop

В зала ,,Workshop" ще погледнете от техническата страна. Ще получите ценни знания и техники от едни от най-известните лица в България, свързани с дигиталния свят.

Ще покажем технически примери за SEO и одити за онлайн магазин на живо. Ще се запознаете с поведенческата икономика и развитието на бранда в интернет и още интересни теми.

В тази зала водещи фирми в областта на онлайн продажбите ще споделят своят опит. Тематичния план включва 10 занимания с продължителност 30 мин. всяка.

ЦЯЛАТА ПРОГРАМА ЩЕ НАМЕРИТЕ ТУК: https://digital4plovdiv.com/schedule/