BETA

Събития
Evolution of Technical Communication 2019
ПРЕДСТОЯЩИ Събития

Evolution of Technical Communication 2019


Evolution of Technical Communication – конференцията, която събира на едно място автори на техническа документация, информационни разработчици, технически редактори и преводачи, информационни архитекти, продуктови мениджъри и консултанти от Югоизточна Европа, ще се проведе в София на 4 и 5 юни

Вече са известни имената на лекторите, както и темите на сесиите и практическите семинари за десетото юбилейно издание на конференцията Evolution of Technical Communication. Сред тях се открояват имената на Леа Гурен, която откри конференцията през 2017 г., както и на Александра Уайт от Google.

Елис Прат, експерт с 30-годишен опит в техническата комуникация, който е и сред 25-те най-влиятелни хора в сферата, ще открие събитието. Той ще представи визията си за това какви умения ще са необходими на техническите комуникатори в бъдеще - What Skills Will Technical Communicators Need for the Upcoming Years. „Ще се радвам да споделя своите идеи и опит в София. Целта на всички конференции е да учим от другите – както от лекторите, така и от гостите. Ще ми е интересно да науча повече за професионалната общност в Централна и Източна Европа. Очаквам с нетърпение Evolution of Technical Communication“, допълни той.

Традицията на конференцията ще бъде спазена и през тази година, като първият ден ще бъде посветен на паралелни сесии, а вторият – на практически семинари. Сред темите на първия ден са: How to Assemble a Quality Writing Portfolio, An Introduction to SEO for Technical Communicators и How Social Media Helps Making Customers Happy. Вторият конферентен ден ще продължи с теми като Presentation Hacks: Speak Like a Pro, When to Create Video Documentation и Infographics Workshop.

Регистрацията за събитието също е отворена на https://evolution-of-tc.com/register/. Посетителите могат да се възползват от отстъпка за ранна регистрация до 7 май с билети на стойност 130 евро. След тази датата те ще са 150 евро. Членовете на tekom ще могат да се възползват от преференциална цена от 95 евро.


КОГА: 04.06.2019

МЯСТО: Бест Уестърн Плюс Хотел Експо София

ВХОД: При ранна регистрация до 7 май: от 95 до 130 евро, в зависимост от типа билет.