BETA

Събития
QA: Challenge Accepted 5.0
ПРЕДСТОЯЩИ Събития

Cloud Sofia Summit 2019
ДАТА: 21.11.2019

ПРЕДСТОЯЩИ Обучения

QA: Challenge Accepted 5.0


QA: Challenge Accepted е конференция, насочена към ентусиастите, специалистите и мениджърите в IT сферата, занимаващи се със софтуерно тестване и осигуряване качеството на софтуера. Събитието е провокирано от QA общността и се подготвя от професионалисти за професионалисти.

След четири успешни издания, QA: Challenge Accepted 5.0 ще Ви донесе още приятни изживявания и възможност за нови знания, умения, контакти, идеи и подходи, като ще останем верни на основните ни принципи:

Само един поток с лекции

Ще можете да присъствате на всички лекции, без да се притеснявате, че изпускате нещо интересно в съседната зала.

Подбрани лектори и теми

Едни от най-добрите специалисти в бранша ще представят интересни и актуални проблеми в QA (и техните решения), с реална практическа полза.

Работа и забавление в едно

Освен техническата част на конференцията, очаквайте шоу, игри, награди и много други изненади.

Afterparty

За финал на събитието ще се съберем на QA парти, за по няколко бири, приятни разговори и редица възможности за нетуъркинг.

Научете повече на www.qachallengeaccepted.com

 


КОГА: 13.04.2019

МЯСТО: Sofia Tech Park

ВХОД: 119

Посетете www.qachallengeaccepted.com за актуална програма на събитието

Уебикус ООД

Уебикус ООД има за цел да подобри Вашето онлайн присъствие в социални мрежи чрез организация на събития, ИТ консултации и голямо разнообразие от онлайн услуги, включващи контент- и дигитален маркетинг, геотагване, е-реклама, организиране на събития и много други услуги, свързани с онлайн имиджа на Вашата компания.