BETA

Събития
SEETEST 2020
ПРЕДСТОЯЩИ Събития

СофтУниада 2022
ДАТА: 26.02.2022

SEETEST 2020


Деветото издание на международната конференция за софтуерно тестване SEETEST ще се проведе на 01.10 – 02.10.2020г., в София.

За всички запознати с качеството на конференцията и нетърпеливи да се сдобият с билети, организаторите стартираха своята Super Early Bird кампания, по време на която можете да закупите Full-conference билети за двата дни на SEETEST с 30% отстъпка.

Конференцията SEETEST вече се е превърнала в традиция и предпочитано от специалистите по софтуерно тестване в Югоизточна Европа събитие. Разнообразието и качествените теми са акцента всяка година за организаторите на конференцията.

Тази година SEETEST ще продължи да следва формата с 4 track-а, който дебютира миналата година. Изнесено в числа, това на практика значи 8 tutorials, 20 сесии, повече от 32 лектора и 2 дни, изпълнени с нови знания.

Организаторите – SEETB и Quality House – очакват повече от 500 участници тази година, което ще предостави и много възможности за общуване и завързване на контакти с други специалисти.

Топ международни професионалисти в сферата на софтуерното тестване влизат в екипа на tutorial и keynote лекторите. Някои от най-известните имена от предишни издания на SEETEST включват Erik van Veenendaal, Olivier Denoo, Vipul Kosher, Paul Gerard, и много други. На втория ден от конференцията участниците могат да изберат от множество сесии и разнообразни теми и лектори, специално подбрани от Програмния комитет на SEETEST в оспорвана надпревара.

Всички заинтересовани могат да се регистрират на: https://seetest.org/


КОГА: 01.10.2020

МЯСТО: Гранд Хотел Милениум София

ВХОД: 262,50 € - 375 €