BETA

Събития
ПРЕДСТОЯЩИ Събития

Игрова Разработка
ДАТА: 22.06.2019

ПРЕДСТОЯЩИ Обучения

SoftUni Fest 2018


За първа година СофтУни организира състезанието SoftUni Fest, което ще събере на едно място хора с интереси в програмирането, дигиталния маркетинг и дизайна да премерят сили в 3 категории: Дигитален маркетинг, Дизайн и криейтив и Програмиране. Няма възрастово ограничение.

По време на състезанието ще имаш възможността да се включиш в една от трите категории и да разработиш проект самостоятелно или с твой отбор. Не се изисква предварителна подготовка, темите ще бъдат теглени на място. Ще имаш няколко часа да създадеш част от маркетинг стратегия, визия на даден бранд или да създадеш приложение по дадена тема.

Темите за всяка категория ще бъдат изтеглени на 23-ти юни, а разработките, представянето и награждаването ще бъдат на 24-ти юни.

По време на SoftUni Fest участниците разработват теми, които ще се теглят на място в три категории, като участието може да бъде индивидуално или в отбор до 5 души. Тегленето на темите ще се състои на 23-ти юни, а времето за тяхното разработване е през целия ден на 24-ти юни.

За да участваш в SoftUni Fest не ти трябва предварителна подготовка. Да участваш самостоятелно или с екип избираш ти. Единственото нещо, което трябва да направиш, е да се регистрираш като потребител на сайта на softuni.bg и да изпратиш кратка информация за теб или отбора ти. По време на състезанието ще имаш възможността да се допиташ до едни от най-големите професионалисти в избраната категория от теб и след това да защитаваш пред тях.

Побързай да се регистрираш на https://softuni.bg/softunifest и да се бориш за големите награди:

- Награда за 1-во място в категория Дигитален маркетинг – 1000 лв., осигурени от Aeternity; съпорт при реализацията на прокета, осигурен от Xplora.
- Награда за 1-во място в категория Дизайн и криейтив – 1000 лв., осигурени от SoftUni, специална награда по преценка на журито от Telenor, специална награда, осигурена от Appzio.
- Награди за 1-во място в категория Програмиране – 1000 лв., осигурени от SBTech; 1000 лв., осигурени от EGT Interactive.


КОГА: 24.06.2018

МЯСТО: Софтуерен университет, улица „Тинтява“ 15-17, етаж 2, 1113 ж.к. Дианабад, София

ВХОД: СВОБОДЕН