BETA

Събития
SpoDari DRIVE - Благотворителен картинг турнир
ПРЕДСТОЯЩИ Събития

Cloud Sofia Summit 2019
ДАТА: 20.11.2019

ПРЕДСТОЯЩИ Обучения

Курс: Web design
ДАТА: 28.10.2019

SpoDari DRIVE - Благотворителен картинг турнир


Всички технологични компании фенове на картинга могат да се включат в първия благотворителен турнир по картинг, организиран от DevStyler и инициативата #SpoDari в подкрепа на Сдружение за Деца с Онкохематологични Заболявания.

Благотворителната кауза е набиране на средства за организиране на спортни събития за деца с онкохематологични заболявания. От 2013 г. СДРУЖЕНИЕ "ДЕЦА С ОНКОХЕМАТОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ" води деца на Международни игри на победителите в Москва. Това събитие е една уникална спортно-рехабилитационна програма, която помага на децата да върнат своята увереност и да намерят много приятели. Тези игри са празник на живота и триумф над ограниченията. През 2019 г. в България ще се проведе Национален етап на игрите, организиран от Сдружението с намерение да стане ежегодна традиция. Защото „след историята на болестта, започват историите за победите“.

Картинг събитието е разделено на няколко етапа – майсторско шофиране на рали шампиони от страната, стратегии за успешно и безаварийно шофиране както на пистата, така и на пътя, и същинско картинг състезание тип Льо Ман.

Активни посланици на каузата на #SpoDari DRIVE ще бъдат рали шампионите на България Крум Дончев и Димитър Илиев, рали пилотите Даниел Попов и Денис Станчовски, европейският шампион по СуперМото Ангел Караньотов, ултрамаратонецът Краси Георгиев и избраният за "Млад лекар на 2018г." - др. Асен Цеков. Те ще бъдат ментори на отборите и ще помагат в изграждането на стратегия за успех в надпреварата.

Отборите ще преминат подробен инструктаж за безопасност и разясняване на правилата, последван от квалификация за стартови позиции. Същинското състезание ще е 40 минути, в които отборите ще имат прозорец от 4 минути за всяка смяна на пилот. Всеки отбор сам трябва да реши кога да направи смени пилота на картинг трасето и кой пилот на коя щафета да бъде.

Местата за участие са ограничени. Ще бъдат допуснати до 12 отбора, като всеки отбор може да се състои до 4 пилота.

Ще има награждаване, купи, медали и много изненади за участниците и победителите.

За да включите своя отбор свържете се с нас на editors@devstyler.io или ни изпратете съобщение във Facebook https://www.facebook.com/spodari/


КОГА: 17.04.2019

МЯСТО: Sofia Karting Ring

ВХОД: такса участие