BETA

Събития
Verint Systems Bulgaria - Master Class – Design Patterns
ПРЕДСТОЯЩИ Събития

ПРЕДСТОЯЩИ Обучения

Verint Systems Bulgaria - Master Class – Design Patterns


Запознайте се с един от световно-признатите IT лектори, специализиращ в ООП!

На 29.11 от 16:00 часа сте поканени да участвате в нашия безплатен Verint Master Class. Това е първото по рода си събитие в офиса ни в София!

Курсът покрива 32 основни design patterns, на него ще се представят принципи, както и конкретни примери в UML, Java и C#. Курсът цели да развие разбирането на аудиторията чрез лекции, дискусии и упражнения (45%), като имплементира нагледно концепциите в практиката.

Лектор ще бъде Yuval Wilf – Senior Director of Architecture в CIS дивизията на Verint. Той преподава от над 7 години в Sela колежа в Израел, както и в рамките на различни конференции в Израел и в други държави - в сферите на Java, J2EE и design patterns.

Този master class е подходящ за софтуерни инженери, ръководители на екипи и архитекти.Препоръчва се публиката да има познания за ООП, както и Java или C#.

Тъй като това събитие е ексклузивно и с ограничен брой места, моля потвърдете присъствието си, за да резервирате вашето място.

Почувствайте се като част от невероятното Verint Global Experience (Verint Глобално Преживяване) като се регистрирате за събитието

>>> Събитието ще се проведе на английски език.

 


КОГА: 29.11.2017

МЯСТО: София, жк Борово, ул. Подуево 7

ВХОД: СВОБОДЕН

Yuval Wilf