BETA

Събития
Детска работилница „Децата и технологиите“
ПРЕДСТОЯЩИ Събития

ПРЕДСТОЯЩИ Обучения

ПРЕДСТОЯЩИ Стажове

QA Intern (Ecommerce systems)
ДАТА: 07.01.2019

Детска работилница „Децата и технологиите“


На 11-ти януари от 18:00ч организираме вълнуваща безплатна работилничка за деца „Децата и технологиите“. Събитието ще се проведе в Международна Компютърна Академия IT STEP, етаж 5. В нея ще могат да се включат всички деца между 7 и 12 години, които имат интерес към новите технологии и искат да разберат как работят те.

На работилницата малчуганите ще се потопят в света на технологиите като преминат през разнообразни дигитални предизвикателства. Първо ще се запознаят с анатомията на компютъра като разгледат неговите съставни части и разберат как действа всяка една от тях.

След това ще имат възможността да създадат своята първа програма, използвайки Kodu – софтуер за програмиране, специално предназначен за деца.

И не на последно място ще изпробват технологиите на бъдещето като се гмурнат в една нова виртуална реалност и поиграят с един много симпатичен робот.

На събитието децата Ви ще се позабавляват с много нови за тях дигитални приключения и изненади, като същевременно ще научат много за динамичния свят на технологиите.

Участието е безплатно, но поради ограничения брой места е нужна регистрация. Можете да се регистрирате чрез формата на нашият сайт - https://itstep.bg/events-slider/detska-rabotilnitza-detzata-i-tehnologiite/

Очакваме Ви!


КОГА: 11.01.2018

МЯСТО: Международна Компютърна Академия IT STEP

ВХОД: вход свободен