BETA

Събития
Как да станеш .NET или JavaScript програмист за 6 месеца
ПРЕДСТОЯЩИ Събития

Mobile Days at MentorMate Varna
ДАТА: 28.03.2019

ПРЕДСТОЯЩИ Обучения

Как да станеш .NET или JavaScript програмист за 6 месеца


На 1 ноември от 19:00 ч. организираме кариерна вечер в Телерик Академия, на която ще представим възможностите за практическа подготовка и професионално развитие в ИТ сектора. Основен акцент ще бъдат едни от най-популярните технологии за разработка на софтуер в глобален мащаб: .NET и JavaScript.

Събитието ще се проведе в обучителния център на Телерик Академия в София. Участието е отворено за всички желаещи да стартират кариера в ИТ сектора. Входът е свободен, но е необходима предварителна регистрация.

В рамките на кариерната вечер ще научите повече за качествата и уменията, които технологичните компании търсят в един кандидат, както и за водещата програма за подготовка на младши софтуерни специалисти – Telerik Academy Alpha.

Също така ще се запознаете с някои от най-често срещаните митове в областта и ще разберете как могат да стартират успешно кариера в ИТ сектора. Технологичните трейнъри на Телерик Академия ще споделят ценни съвети относно подготовката и кандидатстването в Alpha програмата, а наши възпитаници ще говорят за възможностите за професионална реализация.


КОГА: 01.11.2018

МЯСТО: Телерик Академия

ВХОД: СВОБОДЕН