BETA

Събития
Как да станеш дизайнер
ПРЕДСТОЯЩИ Събития

QA: Challenge Accepted 5.0
ДАТА: 13.04.2019

ПРЕДСТОЯЩИ Обучения

Как да станеш дизайнер


Здравейте, бъдещи дизайнери! Каним ви на лекция на тема „Как да станеш дизайнер“, която ще се състои на 18-ти януари, четвъртък, от 19ч в Международна Компютърна Академия IT STEP. Лекцията ще ви запознае с реализирането на един проект от самото начало и ще премине през различните видове дизайн, които се използват в него. Също така ще се запознаете с технологиите, нужни за реализирането му, както и какви са новите тенденции през 2018-та в света на дизайна. Лектор ще бъде Алекс Илиева, която е ръководител на професионалното направление „Компютърна графика и дизайн“ в IT STEP.

Александра е завършила Braunschweig University of Art и е работила за международни и локални организации, в мебелната и модната индустрия, занимавала се е с книгоиздаване, а в момента много активно с web design, mobile apps design и игри.

Събитието ще се проведе на 18-ти януари, четвъртък, от 19:00 в Международна компютърна академия IT STEP, бул. Ал. Стамболийски 55, етаж 7.

Целта да на лекцита е да се ориентирате дали дизайнерският кариерен път е за вас и как можете да извървите стъпките до върха му. Ще разберете върху кои технологии да се фокусирате, какви са последните глобални тенденции в графичния и уеб дизайн, както и какво е важно за една успешна дизайнерска кариера.

Паралелно ще се запознаете с професионалното направление „Компютърна графика и дизайн“ в IT STEP, а Алексaндра ще отговори на всички ваши въпроси, свързани с учебния материал или процеса на обучение.

Събитието е със свободен вход, но поради ограничените места е нужна регистрация. Можете да се регистрирате чрез формата на нашия уебсайт. https://itstep.bg/news-bg/kak-da-stanesh-dizajner/


КОГА: 18.01.2018

МЯСТО: Международна Компютърна Академия IT STEP

ВХОД: Вход свободен