BETA

Събития
Как да станеш дизайнер
ПРЕДСТОЯЩИ Събития

ПРЕДСТОЯЩИ Обучения

Как да станеш дизайнер


Здравейте, бъдещи дизайнери! Каним ви на лекция на тема „Как да станеш дизайнер“, която ще се състои на 18-ти януари, четвъртък, от 19ч в Международна Компютърна Академия IT STEP. Лекцията ще ви запознае с реализирането на един проект от самото начало и ще премине през различните видове дизайн, които се използват в него. Също така ще се запознаете с технологиите, нужни за реализирането му, както и какви са новите тенденции през 2018-та в света на дизайна. Лектор ще бъде Алекс Илиева, която е ръководител на професионалното направление „Компютърна графика и дизайн“ в IT STEP.

Александра е завършила Braunschweig University of Art и е работила за международни и локални организации, в мебелната и модната индустрия, занимавала се е с книгоиздаване, а в момента много активно с web design, mobile apps design и игри.

Събитието ще се проведе на 18-ти януари, четвъртък, от 19:00 в Международна компютърна академия IT STEP, бул. Ал. Стамболийски 55, етаж 7.

Целта да на лекцита е да се ориентирате дали дизайнерският кариерен път е за вас и как можете да извървите стъпките до върха му. Ще разберете върху кои технологии да се фокусирате, какви са последните глобални тенденции в графичния и уеб дизайн, както и какво е важно за една успешна дизайнерска кариера.

Паралелно ще се запознаете с професионалното направление „Компютърна графика и дизайн“ в IT STEP, а Алексaндра ще отговори на всички ваши въпроси, свързани с учебния материал или процеса на обучение.

Събитието е със свободен вход, но поради ограничените места е нужна регистрация. Можете да се регистрирате чрез формата на нашия уебсайт. https://itstep.bg/news-bg/kak-da-stanesh-dizajner/


КОГА: 18.01.2018

МЯСТО: Международна Компютърна Академия IT STEP

ВХОД: Вход свободен