BETA

Събития
Открит урок: Рисуване с таблет
ПРЕДСТОЯЩИ Събития

Открит урок: Рисуване с таблет


IT STEP е мястото, където с помощта на модерните компютърни технологии, ще можете да вдъхнете живот на своето въображение. Специално за любителите на изобразителното изкуство този път предлагаме да изпробват графични таблети, с помощта на които да направите дигитална рисунка.

Събитието ще продължи около 90 минути, като всеки ще използва една от най-добрите програми за редактиране на изображения за свой помощник. Ще се запознаете отблизо с някои от тънкостите на професионален софтуер и ще научите да работите чрез слоеве, четки и фигури, подобно на истински графични дизайнери.

Нашият дизайнер - Александра Илиева ще ви покаже стъпка по стъпка как да материализирате своите идеи. Мероприятието е подходящо за хора от 18 до 50+, които вярват, че няма нищо невъзможно, стига да си достатъчно смел да го направиш.

Александра Илиева е ръководител катедра Компютърна графика и дизайн в IT Step Sofia. Работи в Егмонт България за любимите й от дете брандове – Хари Потър и Дисни. А в момента твори дизайни за Inspire Bulgaria – платформа за социално предприемачество и техния първи проект -– Kidz Welcome.

Събитието ще се проведе 5ти февруари от 19:30 ч. в сградата на Международна компютърна академия IT STEP на ул. Алабин 58.

Местата са ограничени.
За да заявите участие, молим, да се регистрирате на нашия сайт:
https://itstep.bg/events/lesson-learned-drawing-with-a-digital-tablet


КОГА: 05.02.2020

МЯСТО: IT Step, ул. Алабин 58

ВХОД: СВОБОДЕН

Александра Илиева