BETA

Събития
“Стратегически Инвестиции за Софтуерни Специалисти: Как да Печелим Повече?”
“Стратегически Инвестиции за Софтуерни Специалисти: Как да Печелим Повече?”


На 13-ти юни от 17.00ч. DevStyleR ще проведе уебинар “Стратегически Инвестиции за Софтуерни Специалисти: Как да Печелим Повече?”

Събитието ще се състои онлайн и е отворено за всички. За да присъствате е нужно да се регистрирате предварително ТУК.

Имате възможност да зададете своите въпроси на панелистите в дискусията. Те са опитни експерти в областта на инвестициите. 

Ето кои са професионалистите, които ще отговарят на вашите въпроси:

 • Иво Киров, директор „Продажби и взаимоотношения с клиенти“ в iuvo group.

Започва работа в компанията като координатор обслужване на клиенти преди 6 години. В различните етапи от развитието си в iuvo е заемал позиции на старши координатор и тийм лийд. Иво има 10-годишен опит в сферата на обслужване на клиенти в български компании. Притежава бакалавърска степен по „Международни икономически отношения“ от Икономически университет – Варна.

 • Стойчо Недев, IT предприемач с над 30 годишен опит, Съосновател и технически директор на Давид Холдинг АД.

Интересът към технологиите съчетан със страстта към финансите по естествен път го превръщат във финтех ентусиаст, почитател на демократизирането на финансите и нетрадиционните инвестиции. Над 15 години инвестира собствените си пари и споделя опита си във финтех и инвестициите в блога си Vivainvest.eu.

 • Панайот Пощов, Ръководител на отдел „Международни пазари“ в инвестиционен посредник „Карол“.

Панайот Пощов е анализирал акции в потребителския сектор в $6-милиарден хедж фонд в Лондон. Работил е в Citigroup, Goldman Sachs и $2-милиарден университетски фонд, на чийто инвестиционен съвет е бил Warren Buffett, в САЩ, Англия и Хонг Конг, Китай. Завършил е Финанси в Cambridge University със стипендия, състезавайки се в отбор по гребане, и Икономика в Америка с почести, където преподава висша математика на състуденти.

Награден от борсата за най-висок резултат на изпит за инвестиционен консултант за 2021. Част от Forbes „Мъже на върха 2023“. Има над 10 години опит с акции, деривати и арбитраж. Панайот инвестира над 90% от собствените си пари във финансови активи.

 • Даниел Трифонов, ръководител на отдел „Ликвидност и финансови пазари“ в tbi bank.

Даниел Трифонов ръководи отдел „Ликвидност и финансови пазари“ в tbi bank вече над 7 години. Той има ключова роля в надзора на портфейла за търгуване със собствен капитал на банката, управлението на ликвидността и международните отношения с финансови институции и регулатори.

Зад гърба си има натрупан над 20-годишен професионален опит във финансовия сектор, като е заемал ръководни роли в големи банкови институции в България.

С магистърска степен по „Счетоводство и контролинг“ от УНСС, както и умения в шаха, той съчетава своята експертиза на финансовите пазари и уменията си за стратегическо решаване на проблеми, за да стимулира ефективното вземане на решения в tbi bank.

Част от въпросите, на които ще намерим отговор са:

 • Кои са инвестициите, които да направим за имаме отлична доходност?
 • Дългосрочните инвестиции или бързите инвестиции с висока доходност са подхода, който да изберем?
 • Кои са новите продукти, в които задължително да инвестираме?
 • Има ли решения, които да повишат възвращаемостта на инвестициите ни?
 • Как да създадем правилното портфолио?
 • Инвестицията в акции, борсово търгувани фондове, ценни метали или да купим имот/и?
 • Каква финансова грамотност трябва да имаме за да инвестираме успешно спестяванията си? Има ли обучения, които могат да ни помогнат?
 • Кога да се обърнем за инвестиционна консултация?

Присъединете се към нас и се чувствайте свободни да задавате въпросите, които ви вълнуват.

Участието в уебинара е безплатно, но е необходимо да се регистрирате предварително тук.


КОГА: 13.06.2024

МЯСТО: онлайн

ВХОД: вход свободен