BETA

Стажове
HyperScience търси софтуерни инженери за стажантската си програма
HyperScience търси софтуерни инженери за стажантската си програма


Американската високотехнологичната компания HyperScience, специализирана в автоматизирането на административна и офис дейност, започна набирането на софтуерни инженери по първата си стажантска програма за летен стаж. Участниците ще са ангажирани в периода юли - октомври 2018 г. на пълен работен ден, в офиса на компанията в София.

Позицията е отворена за кандидати с основни софтуерни умения и добро владеене на английски език. Като част от програмата стажантите ще имат възможност да работят по реални проблеми и задачи във вълнуваща AI компания, разработваща първокласни и иновативни продукти. Опитните и високо квалифицирани инженери от HyperScience пък ще напътстват и помагат на стажантите да развият пълния си талант и потенциал, както и да научат много интересни неща в сферата, в която искат да се развиват. В края на програмата, ще има възможност и за сключване на постоянен трудов договор с компанията

Крайният срок за кандидатсване по програмата е 15 юни, 12:00 часа, като първа стъпка в процеса по подбор е решаване на задача, която екипът на компанията е съставил. Задачата може да бъда открита тук , а решенията участниците могат да напишат на Java, C ++ или Python.

След края на съзтезанието, участниците предали най-точни решения на задачата, ще бъдат поканени на интервю и от тях ще бъдат избрани стажантите в HyperScience.


КОГА: 08.06.2018

МЯСТО: