BETA

Стажове
Стажантска програма 2016
ПРЕДСТОЯЩИ Събития

Polyglot 4 KOTLIN
ДАТА: 16.10.2024

Стажантска програма 2016


Ако имаш изключителен талант и познания в областта на програмирането, приеми предизвикателствата на компютърната графика и кандидатствай за стажантската програма на Chaos Group! И тази година ще изберем най-добрите таланти в сферата, които ще имат възможност да развият уменията си в екип от опитни разработчици.
- 3-месечен платен стаж
- 4-часов работен ден
 

7 СТАЖАНТСКИ ПОЗИЦИИ

V-Ray Core Development Team
• 3 C++ developers
• 1 Haskell и C++ developer
//необходимо е да имаш интереси в областта на компютърната графика, добри C++ познания и/или Haskell, добро ниво на познаване на алгоритми и структури от данни и добри познания по математика.

V-Ray Cloud Development Team
• 1 C++ developer
• 1 JavaScript developer
//необходимо е да имаш интереси в областта на компютърната графика, добри C++ познания и/или JavaScript, добро ниво на познаване на алгоритми и структури от данни и високо ниво на английски език.

Web Development Team
• 1 Web full stack developer (Ruby/PHP)
//необходимо е да имаш интереси в областта на уеб програмирането, добри познания по някои от изброените програмни езици (Ruby/PHP/JavaScript) и добри познания по релационни бази данни.

Може да изпратиш CV и мотивационно писмо на thejobs@chaosgroup.com до 06.03.2016 г.

3-месечната стажантска програма е с опция за удължаване до 6 месеца по преценка на менторите. Добре представилите се стажанти ще имат възможност да започнат постоянна работа в Chaos Group.


КОГА: 06.03.2016

МЯСТО: София, бул Цариградско шосе 147