BETA

Стажове
СТАЖАНТСКА ПРОГРАМА 2017
ПРЕДСТОЯЩИ Събития

QA: Challenge Accepted
ДАТА: 01.10.2023

СТАЖАНТСКА ПРОГРАМА 2017


ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ?
Знаеш ли, че секторът за визуални ефекти и триизмерна визуализация расте динамично всяка година? Искаш ли да бъдеш част от глобалната революция в технологиите за компютърна графика? Желаеш ли да си част от българска компания, която променя глобалната 3D индустрия и да работиш по проекти в сътрудничество с гиганти като NVIDIA, Intel, AMD и др.

ПРИЕМАШ ЛИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО?
Ако имаш изключителен талант и познания в областта на програмирането, приеми предизвикателствата на компютърната графика и кандидатствай за стажантската програма на Chaos Group! И тази година ще изберем най-добрите таланти в сферата, които ще имат възможност да развият уменията си в екип от опитни разработчици.

- 3-месечен платен стаж
- 4-часов работен ден
 

СТАЖАНТСКИ ПОЗИЦИИ
V-Ray Development Team

  • C++ developers
  • Haskell/C++ developer

Необходимо е да имаш интереси в областта на компютърната графика, добри C++ познания и/или Haskell, добро ниво на познаване на алгоритми и структури от данни и добри познания по математика.

Cloud Development Team

  • C++ developer
  • JavaScript developer
  • Go developer

Необходимо е да имаш интереси в областта на компютърната графика, добри C++ познания и/или JavaScript, добро ниво на познаване на алгоритми и структури от данни и високо ниво на английски език.
 

Phoenix Development Team

  • C++ developer

Необходимо е да имаш интереси в областта на физиката и компютърната графика, добри C++ познания, добро ниво на познаване на алгоритми и структури от данни и добри познания по математика.
 

Ако приемаш предизвикателството, изпрати CV на thejobs@chaosgroup.com до 1-ви март 2017 г.
 

КАКВО ОЧАКВАМЕ ОТ ТЕБ
- Желание да учиш, да тестваш, да работиш в екип, да се развиваш
- Готовност за работа с най-новите технологии и развитие на широкомащабни приложения
- Умение за съвместна работа и разбирателство с другите колеги
- Сериозен ангажимент и отговорно отношение към процеса на обучение и поставените задачи
 

А СЛЕД ТОВА?
3-месечната стажантска програма е с опция за удължаване до 6 месеца по преценка на менторите. Добре представилите се стажанти ще имат възможност да започнат постоянна работа в Chaos Group.


КОГА: 01.03.2017

МЯСТО: