BETA

НОВИНИ И МНЕНИЯ Изпрати статия, блог пост или прес съобщение на info@iteventz.bg




SEETEST 2016

25.03.2016

 

SEETEST 2016 тази година ще се проведе на 15-ти и 16-ти септември в Букурещ, Румъния.

След големия успех на международната конференция в областта на Софтуерното тестване и Управление на софтуерното качество SEETEST в София имаме удоволствието да ви представим SEETEST 2016, която ще се проведе на 15-ти и 16-ти септември в Букурещ, Румъния. SEETEST 2016 се организира от Фондация „Югоизточен Европейски Тест Борд”/ SEETB в сътрудничество с фирма „Куолити Хауз” ЕООД / Quality House Ltd. и ANIS - най–голямата IT браншова организация в северната ни съседка.

SEETEST 2016 обединява на едно място международно признати лектори и представители на фирми в бранша от цял свят. На 15-ти и 16-ти септември, водещи експерти ще споделят най-новите, практически и научни прозрения, опит и постижения в областта на софтуерното тестване. По време на конференцията или на организираното социално събитие ще имате възможността да се срещнете с известни личности от бизнеса със софтеурно качество.

Както традицията повелява, програмата на SEETEST 2016 ще бъде разпределена в два дни - един ден с лекции (15 септември) изнесени от видни представители на IT бранша и един ден с презентации (16 септември) чийто фокус е споделянето на практически опит при решаване на проблеми, възникнали по време на цикъла на разработка на софтуерния продукт. В двата дни от събитието ще се проведе изложение, на което международни компании от бранша ще имат възможност да представят своите услуги.