BETA

НОВИНИ И МНЕНИЯ Изпрати статия, блог пост или прес съобщение на info@iteventz.bg




ПРЕДСТОЯЩИ Събития

Splash Awards 2018 поощрява най-добрите Drupal проекти

23.01.2018

Splash Awards награждава най-добрите проекти на Drupal в Холандия и Германия вече три години, а Друпал България ще пренесе конкурса за първи път и у нас.

Церемонията по награждаването ще се проведе през месец февруари 2018, когато специалисти в областта на Drupal, ще се съберат в София, за да покажат своите успешни проекти от 2017 година. В срок до 25-ти януари всички уеб студиа, дигитални агенции, рекламни агенции и създатели на уеб приложения базирани на Drupal, могат да кандидатстват в следните категории: E-commerce; Social Engagement/NGO; Design; Marketing&SEO; Corporate; Small and Personal Websites на сайта на конкурса www.splashawards.bg.

 

Drupal е система, която постепенно придобива все по-голяма популярност в България. В много държави е една от предпочитаните CMS системи. “Има изключителни проекти в България, които заслужават внимание и възможност да бъдат представени, защото до този момент у нас никой не е говорил публично за това. Именно Bulgarian Splash Awards е отлична възможност за поощряването на добрите Drupal проекти”, споделя Иво Радуловски, организатор на събитието, член на управителния съвет на Drupal Bulgaria и управляващ партньор на Trio Group.

 

Drupal общността е една от най-силните и многочислени общности в областта на ИТ. Тя се състои от десетки хиляди умни хора, които обичат да разрешават сложни проблеми заедно. Drupal е съставен от мощни open source инструменти за днешния уеб, но той е и продукт на над 15 години работа за уеб решения, създаден чрез код, общност и голяма доза идеaлизъм.

 

Ценностите, за които се говори и държи най-много в общността са прозрачност, откритост, взаимодействие, неповторимост и други. Една от особеностите в мисленето на хората в общността е професионализмът. Общността е удивителна с това, че е съставена от професионалисти, които могат да си кооперират (за Drupal) и същевременно да се конкурират ожесточено, докато доверието и приятелското отношение винаги остават.

 

“Нека да бъдем горди с нашия бизнес успех. Колкото повече хора чуят за нашите страхотни Drupal проекти, толкова повече проекти ще правим за вбъдеще”, призовава Васил Бойчев, член на управителния съвет на Drupal Bulgaria и съосновател на BulCode.

 

Кандидатствайте със своите проекти и покажете какво сте направили с Drupal! Всички Drupal проекти - локални, национални или интернационални, основани от компании в България, могат да изпратят своите предложения за 2018 Splash Awards до 25-ти януари 2018 на следния линк: http://www.splashawards.bg/node/add/nomination .

 

Конкурсът се организира от Фондация Друпал България с подкрепата на СуперХостинг.БГ- най-бързо развиващата се и най-голяма хостинг компания в България. Високото качество на техните услуги, адекватното клиентско обслужване и денонощната техническа поддръжка ги правят най-предпочитания хостинг партньор в България.