BETA

НОВИНИ И МНЕНИЯ Изпрати статия, блог пост или прес съобщение на info@iteventz.bg
ПРЕДСТОЯЩИ Събития

ПРЕДСТОЯЩИ Обучения

„ИТ Таланти“ обяви нов прием за безплатни курсове по програмиране

09.03.2017


 

„ИТ  Таланти“ обяви нов прием за безплатни курсове по програмиране

Желаещите могат да се регистрират до 2 април

„ИТ Таланти“ обяви нов прием за безплатните курсове по програмиране, съобщават организаторите. Отново няма изискване за специфично образование или предишен опит в програмирането, но е необходимо да имат висока мотивация за работа в областта на програмирането и информационните технологии. Обучението е абсолютно безплатно, а програмите са съобразени с нуждите на ИТ индустрията у нас.

Крайният срок за регистрация е 2 април 2017., а кандидатстването става чрез попълване на кратка форма за регистрация. Подборния процес включва 3 кръга: онлайн логически тест на 4 април, последван от присъствени тестове от 8 до 11 април и интервюта с HR специалисти в периода 18 април до 11 май.

Местата за прием в групите са 208, а направленията са: PHP, JavaScript, Java EE и Java за Android. Курсът е изцяло присъствен - започва на 22 май, с продължителност 5 месеца, като лекциите се провеждат в работно време. За всички успешно завършили обучението е осигурена работа от компаниите-партньори на ИТ Таланти.

Само за три години програмата са  завършили над 400 човека, които работят като програмисти в над 60 компании в страната.