BETA

НОВИНИ И МНЕНИЯ Изпрати статия, блог пост или прес съобщение на info@iteventz.bg




ПРЕДСТОЯЩИ Събития

„ИТ Таланти“ обяви нов прием за безплатни курсове по програмиране

09.03.2017


 

„ИТ  Таланти“ обяви нов прием за безплатни курсове по програмиране

Желаещите могат да се регистрират до 2 април

„ИТ Таланти“ обяви нов прием за безплатните курсове по програмиране, съобщават организаторите. Отново няма изискване за специфично образование или предишен опит в програмирането, но е необходимо да имат висока мотивация за работа в областта на програмирането и информационните технологии. Обучението е абсолютно безплатно, а програмите са съобразени с нуждите на ИТ индустрията у нас.

Крайният срок за регистрация е 2 април 2017., а кандидатстването става чрез попълване на кратка форма за регистрация. Подборния процес включва 3 кръга: онлайн логически тест на 4 април, последван от присъствени тестове от 8 до 11 април и интервюта с HR специалисти в периода 18 април до 11 май.

Местата за прием в групите са 208, а направленията са: PHP, JavaScript, Java EE и Java за Android. Курсът е изцяло присъствен - започва на 22 май, с продължителност 5 месеца, като лекциите се провеждат в работно време. За всички успешно завършили обучението е осигурена работа от компаниите-партньори на ИТ Таланти.

Само за три години програмата са  завършили над 400 човека, които работят като програмисти в над 60 компании в страната.