BETA

НОВИНИ И МНЕНИЯ Изпрати статия, блог пост или прес съобщение на info@iteventz.bg




ПРЕДСТОЯЩИ Събития

Лекторите и програмата на Evolution of Technical Communication 2018 вече са обявени

26.03.2018

Лектори от над 10 държави ще участват на деветото издание на Evolution of Technical Communication – единствената конференция за техническа комуникация в Югоизточна Европа. Повече информация за тях, както и темите на техните презентации и уъркшопи, може да бъде открита на страницата на събитието.

   Сред имената на лекторите се откроява това на Анди Макдоналд – експерт с 30-годишен опит в сферата на техническата документация. Той е и съосновател на Information 4.0 Consortium – организация, чиято цел е дефинирането на нови информационни концепции, структури, модели и процеси, свързани с Индустрия 4.0, изкуствения интелект и добавена реалност (augmented reality). Именно той ще открие конференцията през тази година. Относно темата на своята презентация той сподели: „Радвам се да бъда част от тази уникална за Югоизточна Европа конференция. Ще говоря за това как според мен технологиите, свързани с изкуствения интелект, оказват влияние на документацията, нейното създаване и употребата ѝ. Чатботовете, машинното обучение, контекстуалността и изкуственият интелект ще променят значително потребителския опит.“

 

Сред другите теми на паралелните сесии през първия конферентен ден са още: Insert Guide to Continue: Creating Video Game Strategy Guides, Intelligent Information for Smart Users, A Writer’s Guide to Conversational Interfaces.

Вторият конферентен ден ще продължи с практически семинари като Design of Conversations, Visualization Primer - using D3js to Create Stunning Graphics, Content Analysis and Metrics Ex Machina и много други.

Регистрацията за конференцията вече е отворена. На страницата на Evolution of Technical Communication до 26 април могат да бъдат закупени билети на преференциални цени: 80 евро за един ден и 100 евро за цялата конференция. За членовете на tekom са предвидени допълнителни отстъпки.

Evolution of Technical Communication се организира от tekom, най-голямата професионална организация на техническите комуникатори в Европа. Ще се проведе на 31 май и 1 юни в хотел Новотел София с подкрепата на Adobe, VMware, Fluid Topics, Axway, Syncro Soft (Oxygen XML Editor) и Progress. Сред медийните партньори са Economy.bg, Computerworld.bg, DEV.BG и ITEventZ.

През 2017 г. осмото издание на Evolution of Technical Communication бе посетено от над 120 участници от държави като Австрия, България, Германия, Израел, Индия, Ирландия, Полша, САЩ, Унгария, Франция, Чехия и Швейцария.

За повече информация: https://evolution-of-tc.com