BETA

НОВИНИ И МНЕНИЯ Изпрати статия, блог пост или прес съобщение на info@iteventz.bg
ПРЕДСТОЯЩИ Събития

HackConf 2018
ДАТА: 15.09.2018

ПРЕДСТОЯЩИ Обучения

ПРЕДСТОЯЩИ Стажове

Представянето на компанията StorPool пред българската ИТ публика привлече голям интерес

25.05.2016

Българската компания StorPool, която предлага софтуер за дефинирано съхранение на данни, проведе първото си представяне в София TechPark пред пълна с публика зала

StorPool Storage, компания, разработчик на софтуер за съхранение на данни представи услугите си пред българската ИТ общност  на 17 май в Sofia TechPark. Голям брой български компании проявиха интерес към събитието, а немалка част от тях смятат да започнат да използват решението за собствените си сторидж нужди.

Събитието предизвика интереса на бизнес лидери, програмисти и системни администратори на водещи ИТ комании от страната, както и на немалък брой представители на медиите.

„Преди 4 години започнахме да работим върху софтуера за съхранение на данни, мотивирани от желанието да откликнем на нуждите на наши клиенти. Днес вече имаме клиенти от 3 континента и се готвим да затворим сделки с компании от още няколко държави от други континенти.“ – заяви Боян Иванов, управител на StorPool Storage. „Радваме се на растящия интерес към StorPool и се надяваме в близкото бъдеще да можем да си партнираме с още много компании от нашата страна“.

На представянето на фирма StorPool участниците научиха повече за актуалните трендове в ИТ инфраструктурата директно от управителя на Equinix за България Здравко Николов, а основателите на StorPool  Боян Иванов и Боян Кроснов информираха присъстващите как софтуерът на StorPool може да улесни работата им в бизнес и технически план. CloudSigma и Neterra, които са сред клиентите на компанията, споделиха опита си след като вече са интегрирали системите си със StorPool.