BETA

НОВИНИ И МНЕНИЯ Изпрати статия, блог пост или прес съобщение на info@iteventz.bg
Започва новият сезон на безплатното обучение за програмисти „ИТ Таланти“

01.10.2016

Кампанията за прием в седмото издание на Тренировъчния лагер „ИТ Таланти“ започна, съобщават организаторите. Крайният срок за регистрация е 17 октомври 2016. Над 1000 са регистрациите само за първите 6 дни. Кандидатстването става чрез попълване на кратка форма за регистрация

Обучението е абсолютно безплатно. Няма изискване кандидатите да притежават специфично образование или предишен опит в програмирането, но е необходимо да имат висока мотивация за работа в областта на програмирането и информационните технологии.

Подборния процес включва 3 кръга: онлайн логически тест на 18 октомври, последван от присъствени тестове на 23, 24 и 25 октомври и интервюта с HR специалисти в периода 27 октомври до до 10 ноември.

Местата за прием в групите са 210, а направленията са: PHP Web Development, JavaScript Web Development, Java EE и Java за Android

Курсът е изцяло присъствен - започва на 14 ноември, с продължителност 5 месеца, като лекциите се провеждат в работно време. За всички успешно завършили обучението е осигурена работа от компаниите-партньори на ИТ Таланти.

Само за три години в програмата са обучени над 300 човека, които работят като програмисти във водещи компании в страната.