BETA

Обучения
C++ Fundamentals - ноември 2018
ПРЕДСТОЯЩИ Събития

ПРЕДСТОЯЩИ Обучения

C++ Fundamentals - ноември 2018


Курсът ще запознае участниците с основния синтаксис на C++, започвайки с бърз оглед на типове данни, условни конструкции, цикли и работа с функции. Ще бъдат разгледани масиви и особеностите им в C++, както и линейните контейнери (vector, list), асоциативните контейнери (map, set), контейнерните адаптери (stack, queue) и символните низове от STL. Обучението ще обхване и първите стъпки в обектно-ориентираното програмиране със C++, като студентите ще се научат да създават собствени класове, да инициализират и работят с обекти. През цялото продължение на курса ще сепоказват често-срещани грешки в работата с езика и тяхното избягване. Заедно с това курсистите ще решават задачи, които да утвърдят познанията им върху материала.

Записването за курса е от тук и е отворено до 5-ти ноември.


КОГА: 07.11.2018

МЯСТО: Софтуерен университет, жк Изгрев, ул. Тинтява 15-17

Илия Илиев

Илия Илиев

Илия е завършил средното си образование в Италия Илия решава да продължи образованието си тук в България като изучава Телекомуникации в НБУ. След известно време, поради големия интерес към софтуерното инженерство, той започва да изучава C#, а след това Swift(iOS). Желанието му да разработва видеоигри го кара да премине на C++. Към момента Илия работи като разработчик на 2D видеоигри.
Поля Павлова

Поля Павлова

Поля се занимава с програмиране от 14 годишна. След завършване на училище продължава своето обучение в Софийския университет Факултет по математика и информатика. Поради големия интерес в програмирането и видеоигрите към момента Поля работи в софтуерна компания като разработчик на 2D видеоигри.