BETA

Обучения
C# MVC Frameworks - ASP.NET Core - ноември 2018
ПРЕДСТОЯЩИ Събития

HackConf 2019
ДАТА: 11.10.2019

ПРЕДСТОЯЩИ Обучения

C# MVC Frameworks - ASP.NET Core - ноември 2018


Курсът "ASP.NET Core" ще ви научи как се изграждат съвременни уеб приложения с архитектурата Model-View-Controller, използвайки HTML5, бази данни, Entity Framework Core и други технологии. Изучава се технологичната платформа ASP.NET Core, нейните компоненти и архитектура, създаването на MVC уеб приложения, дефинирането на модели, изгледи и частични изгледи с Razor view engine, дефиниране на контролери, работа с бази данни и интеграция с Entity Framework Core, LINQ и SQL Server. Курсът включа и по-сложни теми като работа с потребители, роли и сесии, използване на AJAX, кеширане, сигурност на уеб приложенията, уеб сокети и работа с библиотеки от MVC контроли. Включват се няколко практически лабораторни упражнения (лабове) и работилници за изграждане на цялостни, пълнофункционалниASP.NET Core уеб приложения. Курсът включва работа по проект за изграждане на уеб приложение и завършва с практически изпит по уеб разработка с ASP.NET Core.

Курсът е част от цялостната програма с C# курсове и уроци за обучение по професия "C# програмист" в Софтуерния университет.

Записването за курса е от тук и е отворено до 3 ноември.


КОГА: 05.11.2018

МЯСТО: Софтуерен университет, жк Изгрев, ул. Тинтява 15-17

Николай Костов

Николай Костов

Николай работи като Solutions Architect във фирма ZenCodeo (http://zencodeo.com). Занимавал се е над 5 години с обученията в академията на Телерик, а сега води лекции в Софтуерния Университет (https://softuni.bg) и на различни конференции. Учил е във ФМИ и сега довършва магистратурата си в НБУ. Няколко години подред Ники е Microsoft Certified Trainer. Носител е на наградата "Студент на годината", както и е бил част от класацията "30 под 30" на списание Forbes Bulgaria. Николай е бивш дългогодишен участник в редица ученически и студентски олимпиади и състезания по информатика. Двукратен победител в проектните категории "Приложни програми" и "Интернет приложения" на националната олимпиадата по ИТ. Има богат опит в проектирането и изграждането на уеб приложения, алгоритмичното програмиране, сигурността и облачните технологии. Личният блог на Ники е достъпен на адрес: http://nikolay.it/.