BETA

Обучения
Django Web Development – март 2019
ПРЕДСТОЯЩИ Събития

Django Web Development – март 2019


Курсът Django Web Development ще ви запознае с една от най-използваните програмни рамки за изграждане на уеб приложения с езика Python. Целта на курса е да ви даде базовите знания и умения, необходими за изграждането на back-end логиката на web приложения.

Курсът е подходящ за всички, които са усвоили езика Python в основи и имат знания еквивалентни на тези след успешно завършен курс Python Fundamentals. Необходими са познания по бази данни и ООП.

Записването за курса е отворено до 27-ми март и става от тук. Обучението стартира на 29-ти март 2019 г. и завършва с изготвяне на задание за самоподготовка, което се защитава пред комисия, на 26-ти май 2019 г.

Занятията ще се провеждат в сградата на Софтуерния университет всеки петък от 18:30 в зала Experience, с изключение на първите три занятия, които ще се провеждат в зала Creative Lab. Точна информация за датите, часа и мястото на провеждане на всяко отделно занятие може да видите в списъка с лекции.

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена - 240 лв. или онлайн форма на обучение - 190 лв.


КОГА: 29.03.2019

МЯСТО: Софтуерен университет, жк Изгрев, ул. Тинтява 15-17

Инес Иванова

Инес Иванова

Инес има голям опит като трейнър в различни курсове на СофтУни и демонстрира завидни качества в областта на педагогиката. В началото в СофтУни се записва с цел да придобие основни познания в програмирането, но се запалва до такава степен, че само няколко курса след това вече работи като Front-End Developer към стартъп компания в областта на Data Science. Най-богат опит има в езиците Python, C#, ТypeScript (Angular 5), a от скоро развива уменията си и в C++.