BETA

Обучения
Fundamentals of Programming (with C#) - май 2019
ПРЕДСТОЯЩИ Събития

СофтУниада 2022
ДАТА: 26.02.2022

Fundamentals of Programming (with C#) - май 2019


Курсът "Fundamentals of Programming" е ускорено въведение в програмирането, подходящо за начинаещи и участници с опит в писането на код.

В предвидените уроци по основи и принципи на програмиране в рамките на курса ще бъдат обхванати както основите на програмирането (писане на команди, работа със среда за разработка, работа с данни, променливи, изрази, използване на условни конструкции и цикли), така и теми за по-напреднали (работа с базови структури от данни, масиви, списъци и асоциативни масиви, дефиниране и използване на методи, дефиниране и използване на класове с данни, конструктори и методи в тях, работа с API класове). Ще се използват езика за програмиране C# и средата за разработка Visual Studio.

За всяка тема от изучавания материал е предвидено решаване на поредица от практически задачи с нарастваща трудност, с автоматизирана проверка.

Курсът завършва с практически изпит, който обхваща изучавания учебен материал: няколко практически задачи за условия и цикли, масиви и списъци, асоциативни масиви и класове, с автоматизирана проверка.

Обучението обхваща сериозни теми от програмирането за кратко време, така че ако сте напълно начинаещи, ще трябва да отделите сериозни усилия, за да го завършите успешно.

Курсът е подходящ за начинаещи, които искат да придобият познания по C# и имат начално ниво на английски език.

Записването за курса е отворено до 25 май и става от тук. Обучението стартира на 27 май 2019 г. и завършва с практически изпит на 28 май и 4 август 2019 г. (може да изберете удобна за вас дата)

Занятията ще се провеждат в сградата на Софтуерния университет всеки понеделник и сряда от 18:00 в зала Inspiration Lab.

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена - 180 лв. или онлайн форма на обучение - 160 лв.


КОГА: 27.05.2019

МЯСТО: Софтуерен университет, жк Изгрев, ул. Тинтява 15-17