BETA

Обучения
HTML & CSS за учители - март 2019
ПРЕДСТОЯЩИ Събития

ПРЕДСТОЯЩИ Обучения

Курс: Web design
ДАТА: 28.10.2019

HTML & CSS за учители - март 2019


Курсът "HTML и CSS за учители" изгражда базови умения за работа с HTML и стилизиране със CSS, с цел създаване на HTML страници и малки уеб сайтове. Изучават се основите на HTML, тагове, структура на HTML страница, параграфи, препратки, списъци, изображения, блокови елементи и таблици, както и стилизиране със CSS на начално ново, работа със CSS селектори, CSS правила за позициониране (layout) и форматиране (цветове, шрифтове, отмествания). Чрез много практика се натрупват умения за комбиниране на HTML и CSS за изграждане на цялостни съвременни уеб страници.

Целта на курса "HTML и CSS за учители" е да положи основни знания по уеб технологии и по-конкретно запознаване с HTML5 и CSS3. Курсът набляга на практическите упражнения с HTML и CSS, чрез които ви въвлича в реални проекти за изработка на уеб страници, имплементация на фрагменти от сайтове и създаване на цялостни модерни уеб сайтове с добра визия и съвременна структура.

Обучението е напълно безплатно за учители от българските училища.

Крайният срок за записване за курса е 1 март 2019 и става от тук. Обучението стартира на 9 март и завършва с провеждане на практически изпит, който ще се проведе на 6 април.

Обучението е напълно безплатно за учители от българските училища. За да заявите участие в него, е необходимо следното:

След регистрация одобрените за участие учители ще получат достъп до курса и информация за обучението на посочения в анкетата e-mail адрес в периода между 1.03.2019 г. и 5.03.2019 г.

Курсът е изцяло онлайн, като ще имате достъп до всички видео лекции и материали от курса. Лекциите ще се качват на сайта, като за повече информация може да погледнете в описанието на занятията.


КОГА: 09.03.2019

МЯСТО: Софтуерен университет, жк Изгрев, ул. Тинтява 15-17

Ивайло Димитров

Ивайло Димитров

Иво има интерес към компютрите от малък. Завършва Информационни технологии и работи като системен администратор близо година в различни краища на света. В последствие разбира, че това не е неговата страст и започва да задълбава в програмирането с курсовете на СофтУни. Има отлични резултати на изпитите и не дълго след това става част от трейнърския екип. Има интерес към разработката на мобилните и Web базирани приложения, като предпочита .NET базираните технологии. В свободното си време обича да спортува и да бъде сред природата.