BETA

Обучения
IPT курс: Java Fundamentals – Core, Functional, Database & Web Programming
IPT курс: Java Fundamentals – Core, Functional, Database & Web Programming


IPT - Intellectual Products & Technoligies предлага нов курс за желаещите да придобият основни знания и умения за софтуерна разработка с езика Java. Курсът е подходящ за абсолютно начинаещи в езика Java с добро логическо мислене.

Умения, които се придобиват: разбиране и практическо прилагане на основните принципи (SOLID) на обектно-ориентирания подход за разработка на софтуер; научаване на всички основни езикови конструкции в езика Java и препоръчителни шаблони за тяхната употреба; разработване на собствен проект – реално бизнес приложение с уеб интерфейс и база от данни.

Включени са общо 40 астр. часа, разпределени в 10 дни (събота и неделя).
Таксата за участие е 350 лв (280 лв за студенти/учащи).

Записване с подаване на онлайн заявка за участие от http://iproduct.org/schedule/


КОГА: 20.04.2019

МЯСТО: ул. Слатинска, бл. 44, офис 2

Траян Илиев

Тренингът се води от Траян Илиев, Oracle® сертифициран Java програмист с 15 годишен опит, разработчик на end-to-end reactive fullstack приложения с ES6/7, TypeScript, Angular, React и Vue, 12+ години опит като IT трейнър за международни софтуерни компании. Има множество презентации на Voxxed Days, jPrime, jProfessionals, BGOUG, BGJUG, DEV.BG на теми като SOA & REST (JAX-RS, Microservices), Spring 5 и Spring Reactor, Java EE 7, CDI, Angular, React, Redux, high-performance Java programming.