BETA

Обучения
IT Weekend за изграждане и ръководене на екипи от технически професионалисти
ПРЕДСТОЯЩИ Събития

HackConf 2019
ДАТА: 11.10.2019

ПРЕДСТОЯЩИ Обучения

IT Weekend за изграждане и ръководене на екипи от технически професионалисти


IT WEEKEND за лидерски умения

 

TL;DR

Прекарваме уикенд в Луковит през октомври 2016 г. на малки групи от 20 души, запознаваме се, хапваме, пийваме, говорим на различни QA теми, забавляваме се, научаваме нови неща и се прибираме.

ПО-ПОДРОБНО...

IT Weekend е експеримент, в който група IT специалисти се събират извън София за уикенд и обсъждат технически проблеми, възможности за подобряване на ефективността от работата си, меки умения и други теми, които ги интересуват, обменят знания помежду си, забавляват се, завързват нови контакти и научават нови неща. Някои наричат подобни срещи "meetup", други - "симпозиум", трети - "тренировъчен лагер". IT Weekend не е нито едно от тези неща, но комбинира елементи от всички тях.

За повечето хора и организации в IT сферата не е проблем служителят да отиде на обучение. Проблем е да го няма в офиса. За тях би било идеално, ако обученията се провеждат през почивни дни. От друга страна, хората ценят уикендите си и предпочитат да ги прекарат с близките и семействата си, релаксирайки и забавлявайки се. IT Weekend бяга от традиционните обучения, конференции и други подобни събития, като дава възможност на хората да дойдат сами или с близките си, да се обучават и да отпочинат едновременно, като извлекат максимума от уикенда си.

Единственият IT Weekend за 2018 г. ще се фокусира на лидерските умения - как да изградим и задържим перфектният екип (и не само).


КОГА: 30.11.2018

МЯСТО: хотел Дипломат Плаза ****, гр. Луковит

Посетете www.it-weekend.com за повече подробности