BETA

Обучения
Programming Basics
ПРЕДСТОЯЩИ Събития

ПРЕДСТОЯЩИ Обучения

Programming Basics


Програмата по софтуерно инженерство на Софтуерния университет стартира с 3 приема в годината - през месеците януари, май и септември. Преди всеки прием се провежда безплатен подготвителен курс "Programming Basics". Преди началото му ще имаш възможност да избереш час за посещение на занятията. Курсът приключва с изпит по програмиране и е приемен за програмата.

Преди да попълниш формата за кандидатстване, трябва да избереш дали желаеш да се запишеш в присъствена форма на обучение за предстоящия курс "Programming Basics", като се обучаваш на място в учебната зала. Другата опция е да се обучаваш онлайн от своя компютър или да се явиш директно на приемния изпит. Ако се колебаеш коя форма на обучение да избереш можеш да прочетеш тази статия.

Детайли за подготвителния курс

Кандидатстването за подготвителния курс "Programming Basics" e отворено до 20 декември 2018, 23:59 ч.

Курсът стартира на 5-ти януари 2019 и ще продължи 2 месецa, като занятията ще се провеждат всяка събота.

На 9-ти и 10-ти март 2019 ще се проведе приемният изпит (изпитът ще е онлайн) на Софтуерния университет, а новоприетите студенти стартират своето обучение в програмата по софтуерно инженерство през май 2019.

Може да избирате от 3 технологии: C#, Java и JavaScript.

Mястото на провеждане на курса е в сградата на Софтуерния университет, гр. София (за курсистите, които ще се обучават присъствено).

*За информация за по-ранни дати за явяване на приемен изпит, моля свържи се с нас на university@softuni.bg или +359 899 55 55 92


КОГА: 20.12.2018

МЯСТО: Софтуерен университет, жк Изгрев, ул. Тинтява 15-17