BETA

Обучения
QA курс. Въведение в ръчното софтуерно тестване
ПРЕДСТОЯЩИ Събития

ПРЕДСТОЯЩИ Обучения

QA курс. Въведение в ръчното софтуерно тестване


QA инженерите са тези, които осигуряват максималното качество и липсата на дефекти във всякакъв тип софтуерни продукти. Те трябва да анализират всички аспекти на програмите и приложенията в търсене на евентуалните пропуски в тяхната структура. Ето защо QA специалистите са изключително търсени на пазара на труда.

Ако искате да се развивате в една от професиите на бъдещето и сте свикнали да обръщате внимание на детайлите, може би софтуерното тестване е подходящият кариерен път за Вас!

Международна компютърна академия IT STEP организира 3-месечен курс по ръчно тестване и осигуряване на качеството на софтуерни продукти, след който можете да дадете старт на кариерата си като младши QA специалист. Обучението е предназначено за напълно начинаещи в сферата и не се изискват никакви предварителни технологични познания. Курсът цели да Ви даде фундаментални теоритични и практически познания в сферата на софтуерното тестване, представяйки най-актуалните техники и инструменти за търсене и отстраняване на софтуерни дефекти.

Курсът ще покрие основни теми в областта на ръчното софтуерно тестване като:

  • Въведение в тестването и осигуряването на качеството на софтуера.

  • Тест скриптове, тест сценарии и тест сетове.

  • Тестване през отделните етапи от жизнения цикъл на софтуерните продукти.

  • Типове софтуерно тестване .

  • Техники за дизайн на тестове и работа със системи за управление на тестове.

  • Търсене на дефекти и управление на открити такива.

Обучението стратира на 15-ти май. Курсът ще се провежда в напълно оборудваните зали на IT STEP, на бул. Александър Стамболийски 55, етаж 5.

График на обучението: всеки понеделник от 19:00ч. - 22:00ч.

Занятията ще имат изцяло практически характер, като в края на курса всеки завършил успешно ще получи сертификат от Международна компютърна академия IT STEP.  

Цената на курса за ранно записване до 30-ти април е 240 лв. на месец. След тази дата важи стандартната такса от 280 лв. на месец.

За повече информация и регистрация за обучението ---> https://itstep.bg/news-bg/qa-kurs-vvedenie-v-rchnoto-softuerno-testvane/

При допълнителни въпроси, свържете се с нас на телефон 02 465-12-21 или 0899 945 847.


КОГА: 15.05.2017

МЯСТО: