BETA

Обучения
Windows System Administration – ноември 2018
ПРЕДСТОЯЩИ Обучения

Windows System Administration – ноември 2018


Основна цел на курса е да подпомогне изграждането на базови уменияза администриране на Microsoft Windows Server инфраструктура. Това ще бъде постигнато чрез полагане на солидни теоретични основи, допълнени със съответните практически постановки и задачи. По време на занятията ще бъде използван Windows Server 2016, като при нужда и възможност ще бъде правен паралел с предходните, все още широко разпространени, версии на системата - 2008 (R2) и 2012 (R2).   

Записването за курса е от тук и е отворено до 26 ноември.


КОГА: 28.11.2018

МЯСТО: Софтуерен университет, жк Изгрев, ул. Тинтява 15-17

Димитър Захариев

Димитър Захариев

Димитър Захариев е ИТ ентусиаст с интереси в различни направления, като безспорно важно място в сърцето му е отредено на технологиите с отворен код. Професионалният му опит включва вече повече от 15 години, за които е изминал целия път от сглобяването на компютри до консултантската дейност. По-голямата част от опита му включва работа в хетерогенна среда. Стреми се да надгражда знанията си, като експериментира с различни постановки в домашната си лаборатория.
В момента работи като BI/DI консултант в местна българска компания, която е основен доставчик на решения, базирани на платформата SAP BusinessObjects BI за финансови институции, застрахователни компании и др. В допълнение има опит и със сходни решения, предлагани от други доставчици, като Oracle, Microsoft, IBM, и Tableau. По отношение на технологиите с отворен код се опитва да бъде в крак с последните новости около Talend, Pentaho, CloverETL, и др.