BETA

Обучения
Безплатни практически работилници по програмиране с Java
ПРЕДСТОЯЩИ Обучения

Безплатни практически работилници по програмиране с Java


За да подпомогне кариерната ориентация (12 декември от 19:00 ч.) и подготовката на желаещите да се реализират в ИТ сектора, Телерик Академия организира кариерно събитие и безплатни работилници по програмиране през декември и януари. Участието е безплатно, но изисква регистрация на сайта на Телерик Академия.

Безплатни работилници за начинаещи

За хората с малко или никакъв опит в областта на програмирането Телерик Академия организира безплатни практически работилници. Те ще се проведат на 19 декември, 9, 16 и 23 януари от 18:30 до 20:30 ч. в Телерик Академия и ще подготвят участниците за кандидатстване в професионалната програма. Работилниците следват успешния в глобален мащаб модел на обърнатата класна стая, където подготовката се извършва вкъщи, а дискутирането на реални казуси – в учебната зала. С помощта на специална селекция от онлайн материали участниците ще могат дистанционно – в удобно за тях време и със собствено темпо, да усвоят базови теми и тестват уменията си преди всяка среща. На място те ще получат ценни съвети и обратна връзка по решените задачи от технологичните трейнъри на Телерик Академия.

Работилниците са първата, подготвителна стъпка към 6-месечната програма Telerik Academy Alpha с Java, която подготвя участниците за кариерен старт в областта на програмирането. 

Telerik Academy Alpha 

Програмата предоставя практическо обучение по програмиране с фокус върху търсените от бизнеса умения и един от най-популярните програмни езици в света - Java. Обученията се провеждат от технологични трейнъри с дългогодишен опит в ИТ индустрията и в среда близка до работната. Така участниците изграждат задълбочени технологични умения, като работят по реални проекти, зададени от водещи технологични компании - партньори на Телерик Академия.   Обучението акцентира също върху развитието на комуникационните и личностните умения на участниците и тяхната подготовка за кандидатстване и започване на работа.


КОГА: 19.12.2018

МЯСТО: Телерик Академия

Програма

  • 19 декември, 18:30-20:30 ч.: Data types and Variables; Conditionals (самостоятелна подготовка вкъщи 5ч.)
  • 9 януари, 18:30-20:30 ч.: Loops (самостоятелна подготовка вкъщи 5ч.)
  • 16 януари, 18:30-20:30 ч.: Arrays (самостоятелна подготовка вкъщи 5ч.)
  • 23 януари, 18:30-20:30 ч.: Final preparation for the exam