BETA

Обучения
Курс “Първи стъпки в програмирането” за деца
ПРЕДСТОЯЩИ Събития

ПРЕДСТОЯЩИ Обучения

Курс “Първи стъпки в програмирането” за деца


Курс “Първи стъпки в Програмирането” (“Аз вече програмирам“) – 1во ниво от програмата “Визуално програмиране за деца” ще стартира от месец октомври. Обучението е предназначено за малчугани на възраст между 7 и 14 години.

Първото ниво “Първи стъпки в Програмирането” (“Аз вече програмирам“) се характеризира с многообразие от интерактивни игри, разнообразните творчески задачи, които развиват логическата мисъл у децата.

След успешно завършване на нивото, малчуганите ще умеят да използват цикли за повторения на действия, както и да изпълняват последователни задачи. Също така ще могат да накарат компютъра да взима решения при различни условия. Това ниво учи бъдещите програмисти на техники за откриване и отстраняване на грешки, решаване на проблеми и доизграждане на създадено приложение. “Първи стъпки в Програмирането” има за цел да научи подрастващите да програмират основни движения и анимация.

Първото ниво е с продължителност 12 учебни часа. Обучението се провежда присъствено в дневна и/или съботно-неделна форма. Побързайте да се запишете, тъй като местата са ограничени.

“Първи стъпки в Програмирането” е част от цялостен курс на обучение, който се състои от 5 нива, за да може информацията да бъде усвоена максимално ефективно от децата. Всяко ниво награжда познанията от предишното и изцяло съобразено с възрастта на бъдещите програмисти.

Цената на първото ниво е промоционална в момента и е 153 лв вместо 180 лв. Курсът започва от 02.10.2018г. Срок за записване: 29.09.2018.

За повече информация и записване, можете да се свържете с нас на: 0894 772258 или nadia@ontarget.bg.


КОГА: 29.09.2018

МЯСТО: