BETA

Обучения
Лятна компютърна академия за деца от 8 до 12 години
ПРЕДСТОЯЩИ Събития

ПРЕДСТОЯЩИ Обучения

Лятна компютърна академия за деца от 8 до 12 години


За децата лятната ваканция е любимо време за игри и забавления. И особено през лятото за родителите е изключително трудна задача да отделят малчуганите от компютъра и да ги накарат да четат или учат. 

Ние от Международна компютърна академия IT STEP имаме решение за проблема! С нашата Лятна компютърна академия за деца можете да направите лятото на детето си не само интересно и забавно, но и наистина полезно! По време на академията, ние ще насочим страстта на децата към компютрите в правилната посока и ще превърнем ги превърнем от средства за забавление, в полезен инструмент за развитие на детските идеи и креативност.

Лятната детска компютърна академия на IT STEP ще се провежда в две интригуващи и модерни направления:

1. Програмиране и занимателна логика

В това направление малчуганите ще се сблъскат с различни предизвикателства за тяхното логично и креативно мислене. Иновативната методика на обучението ще ги въведе в света на програмирането със много практически задачи. Програмата на детската академия по програмиране и занимателна логика ще включва занятия със разнообразни технологии и предмети:

- Анатомия на компютъра
- Дизайн на игри с Kodu и Scratch
- Разработка на сайтове с HTML/CSS
- Роботика
- Занимателна логика 
- Много други

Един ден от обучението децата ще прекарат в офиса на IT компания, където ще се запознаят отблизо с професията програмист.

2. Приложен дизайн

В детската академия по приложен дизайн децата ще развият таланта си в дигиталните изкуства. Те ще снимат, ще създават колажи, ще рисуват, ще създават свои собствени видеа. А в края на академията ще представят своя пръв дизайнерски проект. Програмата на направлението включва:

- Фотография
- Обработка на изображения с Adobe Photoshop
- Създаване на видеа с Adobe Premier/ After effects - снимане на видео съдържание
- Youtube
- Уеб дизайн - WIX

И в двете направления на академията, по достъпен и увлекателен начин, ще развием меки и бизнес умения у децата. Заложени са занятия акцентиращи върху:

- Поставяне на цели
- Говорене пред публика и презентационни умения
- Лидерство и предприемачество
- Работа в екип

Децата ще могат да приложат получените знания на практика при изработването и представянето на финалните проекти в курса.

Лятната детска компютърна академия ще се проведе в пет издания, с паралелно провеждане на обучения в двете направления:

1) 19-ти – 29-ти юни 2017 – Групите в това издание са запълнени.

2) 10-ти – 20-ти юли 2017 – Групите в това издание са запълнени.

3) 7-ми – 17-ти август 2017 - Групите в това издание са запълнени.

4) 21-ви – 31-ви август 2017 - Групите по "Програмиране и занимателна логика" за това издание на академията са запълнени.

5) 4-ти - 14-ти септември  - *За това издание на академията 6-ти септември (сряда) ще бъде почивен ден, който ще се отучи на 8-ми септември (петък).

Занятията във всяко издание ще бъдат провеждани от понеделник до четвъртък от 10:00 ч. до 15:00ч. в Международна компютърна академия IT STEP, бул. Александър Стамболийски 55, ет. 5 и 7.

Цената за обучение в Лятната академия е 275лв.

Специални отстъпки: Ако запишете две деца от едно семейство, получавате 50% отстъпка за второто дете. При записване на 2 летни училища, получавате 50% отстъпка от редовната цена за второто училище.


Регистрация за направление “Приложен дизайн” – https://goo.gl/uLkC9L

Регистрация за направление “Програмиране и занимателна логика” –https://goo.gl/si6Mr9


КОГА: 21.08.2017

МЯСТО: