BETA

Обучения
Основи на виртуализацията и виртуални инфраструктури
ПРЕДСТОЯЩИ Събития

ПРЕДСТОЯЩИ Обучения

Основи на виртуализацията и виртуални инфраструктури


StandByte V-Lab създава курс по "Основи на виртуализацията и виртуални инфраструктури" с който системни администратори, инфраструктурни инженери и архитекти могат да научат дълбините на изграждането на виртуални сървъри и облачни инфраструктури. Курсът е уникален с това че ще разгледа детайлно проектирането, изграждането и работата на инфраструктура с четирите най-популярни Hypervisor-а - VMWare ESXi, KVM, Xen и Microsoft Hyper-V.

Детайлната програма на курса ще намерите на адрес: http://standbyte.net/v-lab/programa

Ако ежедневно работите със сървъри и виртуализация, или пък просто искате да имате повече и по-задълбочени знания за това как работят платформите за виртуализация, какви възможности имат виртуалните машини, какво е предимството на виртулната инфраструктура, този курс ще ви запознае с всичко това и още много. Ще разгледаме поотделно четирите най-популярни продукта и видим техните възможности, предимства и недостатъци. Всеки от модулите разглежда четири основни аспекта - общи познания за съответния хипервайзор, изграждане и управление на storage, функционалности за резервираност и висока отказоустойчивост, както и troubleshooting и много практически упражнения.

По време на курса, организаторите ще осигурят сървъри за изпълнение на задачите.

Регистрирайте се на адрес: http://standbyte.net/v-lab/register


КОГА: 27.04.2017

МЯСТО:

Стоил Стоилов

Стоил Стоилов

Стоил е на позиция главен архитект на облачната инфраструктура в CloudBalkan и може да разкаже многобройни интересни моменти от изграждането и поддръжката на виртуални инфраструктури. Занимава се професионално с виртуализация вече 7 години и е събрал интересни знания, идеи и задачи които ще представи в курса.